2410972330 6981750797, 6937311199 8ο χλμ Λάρισας - Αγιάς, Λάρισας poulianas.meat@gmail.com
hero image


Πουλιάνας Στέφανος

Επεξεργασία - Εμπορία  Κρεάτων Και Υποπροϊόντων Κρέατος


Η επιχείρησή μας “Πουλιάνας Στέφανος Επεξεργασία - Εμπορία  Κρεάτων Και Υποπροϊόντων Κρέατος” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιό συγκεκριμένα στην Γαλήνη, δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι και έκτοτε είναι δίπλα σας προσφέροντάς σας, πάντα, φρέσκα κρέατα και παρασκευάσματα άριστης ποιότητας.

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου κρεάτων για πάνω από 30 χρόνια, το κρεοπωλείο μας, σας εγγυάται αγνά, φρέσκα προϊόντα αυστηρά επιλεγμένα από ελληνικές πιστοποιημένες μονάδες παραδοσιακής και φυσικής εκτροφής.
Η εξέλιξη με τη πάροδο των χρόνων έφερε σαν αποτέλεσμα την ανέγερση  μιας σύγχρονης εγκατάστασης με συγχρονο εξοπλισμό. Όλα αυτά τα χρόνια στο κρεοπωλείο μας φροντίζουμε να διαθέτουμε πάντα μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. 

Η εγκατάσταση περιέχει δύο μεγάλους θαλάμους ψυγεία συντήρησης, θάλαμο κατάψυξης. Επίσης διαθέτει χώρο αποστέωσης, αποθήκη υλικών, μπάνια και τουαλέτες για το προσωπικό. 
Στο μπροστινό μέρος της επιχείρησης λειτουργεί το κρεοπωλείο μας το οποίο σκοπός του   είναι  να προμηθεύσει στον πελάτη μας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας σε ανταγωνιστικές τιμές μαζί με τις υψηλές προδιαγραφές υγιεινής που  συνοδεύουν για να φτάσουν στο τελικό προορισμό τον καταναλωτή μας.

Πιο συγκεκριμένα στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε νωπά κρέατα από μοσχάρι, αρνί - κατσίκι, χοιρινό, κοτόπουλα και πουλερικά καθώς και μοναδικά παρασκευάσματα που σίγουρα θα αποτελέσουν μοναδική παρουσία στο τραπέζι σας.  Το κρεοπωλείο μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί με γνώμονα την αγάπη για το κρέας, την ποιότητα των προϊόντων και το πάθος για καινοτόμες ιδέες, πρωτότυπες παρασκευάσματα και δημιουργίες με βάση τα δημοφιλέστερα είδη κρέατος.

Για εμάς η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και ο πρώτος λόγος που οι πελάτες μας εμπιστεύονται και προτείνουν εμάς στους φίλους τους για την αγορά κρεάτων και παρασκευασμάτων.